fbpx

tak for din henvendelse!

vi vender retur snarest muligt

UDVALGTE ANMELDELSER

Det skriver vores kunder om os

Vi går meget op i kundetilfredshed og arbejder utrætteligt for at holde alle vores kunder glade og tilfredse.
Vi tror på at klare og rene linjer, god kommunikation og rekordskabende resultater, er hvad det skal til for at sikre stor kundetilfredshed!
Vi går meget op i kundetilfredshed og arbejder utrætteligt for at holde alle vores kunder glade og tilfredse.

Google Reviews

Vi har i snart 6 måneder gjort brug af Mashi og lukkede en aftale på 12.000 Kr allerede dagen efter Mashi havde opsat vores Google Ads. Mashi har både stået for design af vores hjemmeside og efterfølgende håndteret vores Google Ads, begge dele til stor tilfredshed! Marces som er vores kontaktperson, er altid til at få fat i og har mødt os i øjenhøjde hele samarbejdet igennem – Vi kan derfor klart anbefale Mashi!
Malerfirma Malmgren.

TrustPilot

Vi det sidste år brugt Mashi som samarbejdspartner til driften af vores hjemmeside, reklame bl.a via Google og en masse sparing. Alt dette er gjort 100% seriøst og godt, vi er mere end tilfredse. Vil klart anbefale andre at bruge Mashi.Intet negativt herfra en “Nordjysk Køreskole”.
Kørerlærer, Kasper Lund.

Facebook Reviews

“Mashi har designet vores nye webshop, til stor tilfredshed!
Hele processen har været super professionel, alle deadlines er blevet overholdt og designet på vores webshop, er blevet super lækkert og stilrent!”
Kæmpe anbefaling her fra!
Postermania.dk

Google Reviews

Vi har fået lavet vores hjemmeside af Mashi, hvilket vi har været utroligt tilfredse med, prisen var helt rimelig og deres leveringstid kort. Stor anbefaling her fra!
Entreprænør, Jacek Cicherski.

Facebook Reviews

Jeg er begyndt at bruge mashi for at hjælpe mig med at opsætte Google annoncer ads m.m., var i starten meget skeptisk, men gav det en chance, fandt hurtigt ud af at de er meget søde og ærlige, tager sig tid til din virksomhed og vigtigst af alt så prøver alt på at hjælpe din virksomhed i mål med at få kunder. Jeg kan allerede se at de har hjulpet min virksomhed med resultater. Om det er b2b eller b2c, det er overordnet, de kan klare alt!
Kørelærer, Yahya El Jomha.

TrustPilot

Har brugt Mashi, til vores google annoncering, de holder hvad de lover og siger ikke noget de ikke kan leve optil. Kan varmt anbefale dem.
Vinduespudser, Kasper West.

89 87 98 88

Kontakt os